Corona
Veilig langskomen blijft zeker mogelijk!

Team

Team-Paviljoen staat voor kwaliteit, diversiteit en een stevige dosis positiviteit. We staan elke dag klaar en stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze leerlingen op een succesvolle manier hun schoolcarrière kunnen doorlopen.
Ik heb een passie voor sport en bewegen en wil dat graag met de leerlingen van Paviljoen delen! Onder het motto '1 team, 1 taak' gaan we er samen tegen aan!

Anass Ben El Abed

leerkracht bewegingsopvoeding lagere school

Ik ben er om jullie kinderen te troosten, ondersteunen en te begeleiden. Samen met team Paviljoen maken we er een fijne familiale school van.

Rania Houari

kinderverzorgster

Ik hou ervan om samen met mijn collega’s Paviljoen vorm te geven, we zorgen er samen voor dat alle kinderen zich goed voelen.

Elien Vangoidsenhoven

1e kleuterklas A

Ik streef ernaar de Paviljoeners de tijd van hun leven te geven, hen zin te geven om zich creatief te uiten en hen technieken en kennis bij te brengen.

Sarah Vandebroeck

1e kleuterklas B

Samen met de andere leerkrachten zal ik alle kinderen met warmte en zorg begeleiden naar een volgende fase in hun leven.

Jill Goovaerts

co-teacher lagere school / bewegingsopvoeding kleuter

Dit schooljaar ben ik met veel enthousiasme de co-teacher bij Juf Elien en Juf Sarah. Ik kijk ernaar uit de kleuters met veel warmte te begeleiden in hun eerste schoolervaringen.

Gitte Feremans

co-teacher kleuters

Met een creatieve, nieuwsgierige en open blik gaan we samen aan de slag! We zetten diversiteit in als sterkte en leren op een speelse manier de wereld binnen en buiten de klasmuren beter kennen.

Sofie Sergoigne

2e kleuterklas

"Thinking out of the box" is mijn motto en ik stimuleer mijn kids graag om hun creativiteit en talenten volop te ontplooien en te benutten, elk op zijn/haar eigen unieke manier.

Ines Geens

3e kleuterklas

Met veel enthousiasme ga ik samen met de kleuters op ontdekkingsreis naar de talenten van eenieder. Deze zetten we in om de kleuters op een speelse manier te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Juliette Janssen

co-teacher kleuters

Als echte Brusselesse heb ik een groot hart voor Brussel en zijn typische diversiteit. Kinderen vol verwondering horen vertellen over wat ze geleerd en gezien hebben geeft me steeds het beste gevoel.

Birgit Luycx

1e leerjaar

Met enthousiasme en openheid begin ik in september in Paviljoen. Ik kijk er enorm naar uit om de wereld verder te ontdekken samen met de kinderen en het team.

Eva Van Velzen

co-teacher lagere school

Samen met het team maak ik van Paviljoen graag een school waar kinderen op een veilige manier kunnen ontdekken wat hun talenten zijn en ze met en van elkaar kunnen leren.

Serena Kellaert

2e leerjaar

Het werken met kinderen geeft me elke dag weer energie. Samen met een sterk team wil ik hen graag begeleiden om het beste uit zichzelf te halen.

Veerle Vervloet

2e leerjaar

Kinderen laten groeien en samen met hen de wereld te ontdekken, dat is mijn doel. Ik hou ervan de kinderen aan te moedigen en samen onze ervaringen te delen.

Karima Bahri

3e leerjaar

Onze school is een wereld van diversiteit in het klein, iedereen is immers anders. En toch werken we samen aan hetzelfde doel: De wereld en onszelf vol verwondering leren ontdekken!

Maha Benkhattab

3e leerjaar

Kinderen zien groeien en hen begeleiden in dit proces geeft mij enorm veel energie. Samen met Paviljoen wil ik de kinderen centraal plaatsen met aandacht voor respect, samenwerken en plezier.

Staf Ostyn

co-teacher 3e leerjaar

De passie voor lesgeven, werd me van kleins af aan meegegeven. Deze passie heeft me tot in Paviljoen gebracht. Met een geweldig team zetten we ons vol enthousiasme in voor elk kind.

Joren Loockx

4e leerjaar

Ik wil mijn leerlingen met warmte en geduld begeleiden zodat ze elke dag bijleren over zichzelf en de wereld, hun vele talenten ontwikkelen en steeds meer in zichzelf geloven.

Yoline De Mol

co- teacher 4e leerjaar

Kinderen begeleiden in hun ontwikkeling tot zelfbewuste, kritische en creatieve jongeren. Een kinderdroom die nu al enkele jaren mijn passie is.

Lieselotte Theunynck

5e leerjaar

Beide ouders in het onderwijs, dus het belang van onderwijs werd me met de paplepel ingegeven. Ondertussen staat de teller op 10 jaar in het Brussels onderwijs en goesting in nog veel meer.

Nymfe Berbé

6e leerjaar

Elk kind is anders en verdient een eerlijke kans om te groeien. Het is een plezier hen dagelijks hun kwaliteiten te laten ontdekken en als klas samen open te bloeien.

Silke De Greef

co-teacher 5e - 6e leerjaar

We zetten volop in om het kind de ervaringen te geven die hij of zij nodig heeft om zich te ontplooien in deze steeds veranderende maatschappij, nieuwe talenten te ontdekken en zelf kritisch te leren nadenken.

Nathalie De Leener

Zorgcoördinator

Leren kan ook buiten de schoolmuren en daarvoor willen we ons 100 % inzetten. Bij Paviljoen zijn we namelijk allemaal verbonden, met elkaar en met de buurt.

Eline Leonard

Brede School coördinator

Elke dag sta ik met de glimlach klaar om ouders en onze Paviljoeners met raad en daad bij te staan.

Romina Ameel

administratief medewerker

Voor mij is Paviljoen mijn 'thuis', ik zal er voor zorgen dat alles er telkens piekfijn uitziet. We komen elkaar zeker tegen aan de poort!

Bruno Wachtelaer

conciërge

20 jaar in het Brussels onderwijs en bij vzw TADA liggen aan de basis van mijn job in Paviljoen! Samen met dit fantastisch team bouwen we dit innovatief project elke dag verder uit!

Sven Moens

Directeur

Het team van 1030 Ketjes van de gemeente Schaarbeek organiseert de voor- en naschoolse activiteiten. In samenwerking met Eline, de brede schoolcoördinator, bieden ze een divers aanbod aan kwalitatieve activiteiten.

1030 Ketjes

Kinderbegeleiders

Gemeenteschool Paviljoen

François-Joseph Navezstraat 59
1030 Schaarbeek

Contactgegevens