Corona
Veilig langskomen blijft zeker mogelijk!

Team

Team-Paviljoen staat voor kwaliteit, diversiteit en een stevige dosis positiviteit. We staan elke dag klaar en stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze leerlingen op een succesvolle manier hun schoolcarrière kunnen doorlopen.
Ik heb een passie voor sport en bewegen en wil dat graag met de leerlingen van Paviljoen delen! Onder het motto '1 team, 1 taak' gaan we er samen tegen aan!

Anass Ben El Abed

leerkracht bewegingsopvoeding

Ik ben er om jullie kinderen te troosten, ondersteunen en te begeleiden. Samen met team Paviljoen maken we er een fijne familiale school van.

Ilham Agazar

kinderverzorgster

Ik hou ervan om samen met mijn collega’s Paviljoen vorm te geven, we zorgen er samen voor dat alle kinderen zich goed voelen.

Elien Vangoidsenhoven

1e kleuterklas A

Kinderen laten groeien en samen met hen de wereld te ontdekken, dat is mijn doel. Ik hou ervan de kinderen aan te moedigen en samen onze ervaringen te delen.

Karima Bahri

1e Kleuterklas B

Met een creatieve, nieuwsgierige en open blik gaan we samen aan de slag! We zetten diversiteit in als sterkte en leren op een speelse manier de wereld binnen en buiten de klasmuren beter kennen.

Sofie Sergoigne

2e kleuterklas

"Thinking out of the box" is mijn motto en ik stimuleer mijn kids graag om hun creativiteit en talenten volop te ontplooien en te benutten, elk op zijn/haar eigen unieke manier.

Ines Geens

3e kleuterklas

Met veel enthousiasme ga ik samen met de kleuters op ontdekkingsreis naar de talenten van eenieder. Deze zetten we in om de kleuters op een speelse manier te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Juliette Janssen

zorg kleuters

De kleuterleeftijd fascineert me, als nieuwsgierige sponsjes leren kleuters voortdurend bij...

Nel Coussement

zorg kleuters

Samen met de andere leerkrachten zal ik alle kleuters met warmte en zorg begeleiden naar een volgende fase in hun leven.

Jill Goovaerts

zorg kleuters

We zetten volop in om het kind de ervaringen te geven die hij of zij nodig heeft om zich te ontplooien in deze steeds veranderende maatschappij, nieuwe talenten te ontdekken en zelf kritisch te leren nadenken.

Nathalie De Leener

2e leerjaar

Als echte Brusselesse heb ik een groot hart voor Brussel en zijn typische diversiteit. Kinderen vol verwondering horen vertellen over wat ze geleerd en gezien hebben geeft me steeds het beste gevoel.

Birgit Luycx

2e leerjaar

Samen ontdekken we de wereld rondom ons met veel durf, creativiteit en plezier. We leren lezen, schrijven, rekenen en onze talenten verder te ontwikkelen.

Rens Gijsen

1e leerjaar

Als digitale duizendpoot, zet ik graag mee mijn schouders onder de visie van Paviljoen, om deze verder uit te bouwen de komende jaren.

Marlies Ghielens

1e leerjaar

Beide ouders in het onderwijs, dus het belang van onderwijs werd me met de paplepel ingegeven. Ondertussen staat de teller op 10 jaar in het Brussels onderwijs en goesting in nog veel meer.

Nymfe Berbé

3e leerjaar

De passie voor lesgeven, werd me van kleins af aan meegegeven. Deze passie heeft me tot in Paviljoen gebracht. Met een geweldig team zetten we ons vol enthousiasme in voor elk kind.

Joren Loockx

3e leerjaar

Samen met het team wil ik als zorgcoördinator een veilige en warme omgeving creëren waar ouders en kinderen elke dag kunnen thuiskomen. Mijn deur staat altijd open voor een babbel!

Steffi Degraeve

Zorgcoördinator

Voor mij is Paviljoen mijn 'thuis', ik zal er voor zorgen dat alles er telkens piekfijn uitziet. We komen elkaar zeker tegen aan de poort!

Bruno Wachtelaer

conciërge

Leren kan ook buiten de schoolmuren en daarvoor willen we ons 100 % inzetten. Bij Paviljoen zijn we namelijk allemaal verbonden, met elkaar en met de buurt.

Emma Dumon

Brede School coördinator

Elke dag sta ik met de glimlach klaar om ouders en onze Paviljoeners met raad en daad bij te staan.

Romina Ameel

administratief medewerker

20 jaar in het Brussels onderwijs en bij vzw TADA liggen aan de basis van mijn job in Paviljoen! Samen met dit fantastisch team bouwen we dit innovatief project elke dag verder uit!

Sven Moens

directeur

Gemeenteschool Paviljoen

François-Joseph Navezstraat 59
1030 Schaarbeek

Contactgegevens